Share
OVER ONS

G.R.O.T. ARCHITECTEN VENNOOTSCHAP

G.R.O.T bvba is een architectenvennootschap, gevestigd in Oud-Turnhout en bestaande uit 10 medewerkers. De creatieve en zakelijke leiding is in handen van Thomas Swaenepoel, Peter Van Gorp en Jens De Ceuster.

De architectenvennootschap is in 2006 gegroeid uit het architectenbureau Karel Raeymaekers bvba, een bureau met meer dan 30 jaar bouwervaring in zowel particuliere woningbouw, projectontwikkeling, publieke gebouwen, kantoren, schoolgebouwen en diverse overheidsopdrachten.
Dankzij de inbreng van jonge architecten, wordt een hedendaagse visie en dynamiek gekoppeld aan deze jarenlange ervaring en kwaliteit. 

In deze brede waaier van opdrachten streven wij steeds naar relevante ontwerpen, waarbij de eisen van de bouwheer nooit uit het oog worden verloren.

De complexiteit van elk project (budget, timing, energie, ecologie, stedenbouwkundige voorschriften, specifieke gebruikersnoden,…) wordt vertaald op maat van de bouwheer. G.R.O.T. bvba voert de regie gedurende het gehele proces, zodat de kwaliteit bewaakt blijft. De rode draad doorheen een goede projectorganisatie is communicatie.

De projectleider, één van de zaakvoerders, zal instaan als rechtstreeks contactpunt tussen de opdrachtgever en het kantoor. Hij zal tevens instaan voor de ontwikkeling van het concept en de vertaling ervan naar het voorontwerp.
De uitwerking van het project wordt gedragen door alle medewerkers, elk vertrouwd met een bepaalde discipline, maar volledig afgestemd op elkaar en complementair aan de behoeften eigen aan de opgave.

Het resultaat is een creatieve architectuur, waarvan de uitstraling beantwoordt aan de noden van het project.

In ons portfolio vindt u:
-              Nieuwbouwprojecten
-              Renovaties & uitbreidingen
-              Optimaliseren van sanitair, schoolomgeving, …
-              Duurzaamheidswerken
-              Masterplannen & budgetteringen – lange termijns-planning

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Hierbij overlopen we de wensen en de randvoorwaarden, zodat we voor u een realistische inschatting kunnen maken van het project. Uiteraard lichten we dan graag onze werkwijze persoonlijk toe, concreet gericht op uw project.

ONZE PROJECTEN